Kunder om oss

Nättraby Kakelservice AB

När vår ekonomichef sedan flera år tillbaka valde att gå vidare i karriären kom vi i kontakt med VM Redovisning. Sedan dess har vår redovisning och löner och övriga administration effektiviserats och våra kostnader har sjunkit betydligt då vår inhyrda ekonomichef från VM Redovisning gör just det som behövs på ett snabbt och effektivt sätt utan massa extratid som vi hade innan med en anställd ekonomichef.

Anders Lindkvist, VD, Nättraby Kakelservice AB

Sörby Autocenter AB

Vi är en modern bilverkstad med allt vad det innebär men vår redovisning var inte modern då vi hade massor av papper och flera pärmar varje månad till bokföringen. Sedan VM Redovisning hjälpte oss att digitalisera bokföringen så har vi numera knappt några papper alls. Vi har dessutom fått väldigt bra koll på betalflöden och likviditet i realtid och månadsrapporterna presenteras av VM Redovisning oftast inom två veckor efter månadens utgång.

Per Hansson, grundare och VD, Sörby Autocenter AB

Karlshamns Zoologiska, Bromölla Zoologiska och Hundbiten Karlskrona

Vi har varit kunder hos VM Redovisning sedan vi startade vår första butik. Nu har vi tre butiker. All vår bokföring sköts digitalt och det är jätteskönt att inte ha massa papper att hålla reda på. Om någon fråga eller fundering skulle dyka upp kan man lätt få tag på sin redovisningskonsult, vilket är en trygghet. Kostnaden ligger på en bra och rimlig nivå och det blir aldrig dyrare än vad VM Redovisning lovat.

Therese Hellstigen, grundare till Karlshamns Zoologiska, Bromölla Zoologiska och Hundbiten Karlskrona

VBBA i Karlshamn AB

Vi började använda oss av VM Redovisning 2013. Under tiden har vi gått från helt manuella system för bokföring, projekthantering m m till ett komplett digitalt och integrerat system. Vi använder oss numera av ett projektverktyg heter Bygglet. VM Redovisning implementerade det och vi är supernöjda, utan det hade vi aldrig haft koll på våra projekt.

VM Redovisning sköter dessutom all vår löpande bokföring, löner, projektredovisning och fakturering. De senaste åren har vi vuxit från 5 anställda till över 15. Att ha VM redovisning och deras medarbetare som stöttar oss i vår ekonomifunktion känns oerhört tryggt och gör att vi kan fokusera på vår dagliga verksamhet.

Joachim Ericsson, ägare till VBBA i Karlshamn AB