Aktuellt och andra nyheter

Välkommen till Talenom

Per den 21 augusti 2023 har VM Redovisning AB överlåtit sin redovisningsverksamhet till Talenom. Hela redovisningsverksamheten med all personal och alla tjänster övergår i sin helhet 2023-09-01.

Vill du också bli digital i din redovisning?

Nytt år, nya regler och nya förutsättningar. Är det dags att överge den traditionella bokföringen och löneadministrationen med papper, kuvert, pärmar och blanketter? Med oss kan du digitalisera hela din ekonomiadministration, så får du mer tid över till företagande, familj eller fritid. Boka ett möte med oss – vi bjuder på en timme konsultation.

Se dina rapporter i Oxceed

Nu har vi ordnat en inloggning till Oxceed här på hemsidan. Med Oxceed kan du få snabb tillgång till anpassade rapporter, nyckeltal och andra typer av finansiella rapporter som underlättar företagarens vardag och anger riktning och mål för verksamheten.

Omställningsstöd till följd av coronapandemin

Har du rätt till omsättningsstöd eller omställningsstöd till följd av coronapandemin? Vi hjälper dig gärna att undersöka förutsättningarna för att du ska få del av någon av statens stödåtgärder. Kontakta oss gärna för ett möte. Eller läs mer här (+ lämplig länk)